Salgsbetingelser

Kontaktinformasjon
Klisterdekor AS
Jærvegen 61
4365 Nærbø

Telefon: 938 67 765
atle@klisterdekor.no
Organisasjonsnummer:  920 287 832

Disse salgsbetingelsene gjelder for salg av produkter gjennom klisterdekor.no som leveres til adresser i Norge.

Gjeldende regelverk for forbrukerkjøp følges, dette er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og Forskrift om kredittavtaler.

Bestilling
Når du handler på klisterdekor.no og gjennomfører bestillingen vil vi automatisk bekrefte ordren ved å sende ut en ordrebekreftelse til deg via registrert e-postadresse. Det er viktig å lese gjennom ordrebekreftelsen og meldte snarlig fra om eventuelle avvik. Det er viktig å dobbeltsjekke at adressen hvor varene skal sendes er rett.

Betalingsmåter
Kortbetaling med VISA eller Master/Eurocard.  Vi samarbeider Stripe om betalingstjenester via internett. All informasjonsutbytte er SSL kryptert og ingen informasjon lagres.

Pris og levering
Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før du bekrefter bestilling og inkludere utgifter forbundet med kjøpet. Moms og frakt er inkludert i den oppgitte prisen. Normal leveransetid er ca. 2-7 arbeidsdager. I travle perioder kan det gå noe lengre. Våre produkter leveres som oftest med Posten.

Prisene er oppgitt i Norske kroner (NOK).

Angrerett & reklamasjon
Kunden har alltid 14 dagers angrerett på lagerførte produkter. Ved kjøp av spesialbestillinger, som for eks. kjøpt via vår klisterdesigner opphører angreretten når produksjonen er påbegynt

Ved reklamasjon skal Klisterdekor kontaktes innen en reklamasjonsvare sendes tilbake. Dersom vi skal godkjenne reklamasjonen produktet må være i samme stand som når dere mottok den.

I forkant av retur av reklamasjon eller angrerett av lagerførte produkter, vennligst ta kontakt med oss på atle@klisterdekor.no.

Personopplysninger
Klisterdekor lagrer bare personopplysninger du oppgir til oss som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre handelen og våre forpliktelser overfor deg. I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger (e-post) til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud eller nyhetsbrev, gjøres dette bare i tilfeller du har samtykket til det.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger vi har lagret om deg, eller ønsker å endre, sperring, sletting, opplysninger tar du kontakt med oss på telefon eller e-post.

Opplysningene dine utleveres ikke til andre firmaer eller misbrukt i markedsføring. Det er frivillig å stå oppført i vårt kunderegister, ta kontakt om du ønsker at vi fjerner deg fra våre registre.

Cookies
Se www.klisterdekor.no/personvern/

Opphavsrett
Klisterdekor AS trykker det som våre kunder overfører og bestiller og har ingen innflytelse eller ansvar for innholdet i sluttproduksjonen. Kunden har selv ansvar for at kunden sitter på samtlige rettigheter overfor bruk og publisering av overført data, særlig med hensyn til tekst og bildemateriale. Kunden har eget ansvar for at innholdet ikke bryter gjeldene lover. Kunden frigjør Klisterdekor AS uten forbehold fra alle krav som andre kan gjøre mot Klisterdekor AS i forbindelse med tredje parts rettigheter, særlig opphavsrettigheter som kommer ved bruk av data som er blitt overført fra kunden. Dette betyr at kunden forsikrer at Klisterdekor AS ikke behøver innfri slike krav.

Klisterdekor AS forbeholder seg retten til å ta bort bilder eller tekster som er ulovlige, krenkende, uanstendige, rasistiske eller religiøst støtende.

Tvister
Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukertvistutvalget i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett. Bringes saken inn for domstolene, skal den avgjøres i ditt (kjøperens) verneting, det vil normalt si i nærheten av der du bor.